Як зробити справжній апельсиновий сік

автор: Pashkin Frezer •
39 612 переглядів
Як зробити справжній апельсиновий сік – Відео
Як зробити справжній апельсиновий сік. Простий рецепт доступний всім бажаючим відчути неповторний смак і втамувати спрагу.
Відповідей: 0
  1. Марина М'ятна коментує:

    Дякую за рецепт, але як в соку руки миють…не приємно дивитися.

  2. Марина М'ятна коментує:

    +Pashkin Frezer ))))))))))))Хлопці,ви молодці, канал хороший,добрий,теплий, Але руки…..неприємно((((

  3. Pashkin Frezer коментує:

    +Марина М’ятна Спасибі, всі побажання враховуються і хочу сказати, що ми відкрили новий канал чисто по кулінарії. Там будуть ролики процесу приготування і ролики-рецепти. Скоро гряде серйозне оновлення зв’язку з ремонтом кухні і хорошою покупкою відеокамери. Заходьте, підписуйтесь. Канал називається “Кулінарна книга” > https://www.youtube.com/channel/UCFNURSO6j9tvh7oF94urlYA

  4. Oleh Yarosh коментує:

    дуже приємні люди :)

  5. софія мойсеєва коментує:

    Дуже смачно!

  6. Pashkin Frezer коментує:

    +софія моїсеєва Спасибі!

  7. Халін Олексій коментує:

    Спасибі вам за відео дуже цікаво не розумію тих кому не сподобалося

  8. Ілля Бещук коментує:

    а блендерам можна перемешевать?

  9. Vitaliy Zakharov коментує:

    а якщо кислоту лимонну не додавати цукор. нормально вийде? хочеться ближче до натурвльному

  10. Pashkin Frezer коментує:

    +Vitaliy Zakharov Смак слабкішим. Об’єм Води зменшити потрібно буде.

  11. Vitaliy Zakharov коментує:

    +Pashkin Frezer а спасибі)

  12. Elek Elekov коментує:

    Чому не один чоловік каже коли ви змінюєтеся дуже важко вловлювати рецепти

  13. Артем Копытич коментує:

    [COMMENT][NAME]Alexandr MD[/NAME]
    дешевше і легше купити вже готовий!

  14. Багіра коментує:

    +Alexandr MD Ви віддаєте перевагу хімію??? ну так купуйте!!!!!

  15. Pashkin Frezer коментує:

    +Багіра
    Дякую!!!

  16. андрій щеголєв коментує:

    по моєму це фігня.я беру соковитискач ..і роблю сік прямо в склянку..–ніякої води..тільки 100% сік можна з м’якоттю.

  17. Коля Міщенко коментує:

    Дякую дуже смачно)

  18. Людмила Нагорянська коментує:

    +Pashkin Frezer дуже цікаво))дякую))завтра зроблю)))

  19. Pashkin Frezer коментує:

    Впевнений, не пошкодуєте! 😉

  20. ARCHI street коментує:

    а скільки часу зберігається такий сік?

  21. Pashkin Frezer коментує:

    +ARCHI street О, це дуже складне питання, тому, що сік не затримується і випивається миттєво. Від нього неможливо відірватися, так як він дуже смачний. )))

  22. ARCHI street коментує:

    зрозуміло,дякую за матеріал)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *