Суп-пюре з гарбуза, самий смачний рецепт! – Пан Штерн

автор: Пан Штерн / Uriel Shtern •
58 106 переглядів
Пісний суп-пюре з гарбуза. Рецепт Уріеля Штерна. Просто, смачно, ситно і корисно.Текст рецепту тут: /?p=676 Кулінарна школа Уріеля Штерна: семінари, майстер-класи,…
Відповідей: 15
  1. Уріель Штерн / Uriel Shtern коментує:

    У студії я готую для себе. мої мікроби мене не вб’ють ?

  2. Oleg v Elst коментує:

    +Уріель Штерн / Uriel Shtern клас! ещетя додав ще половинку фенхелю. Спасибі, будьте здорові.

  3. Oleg Fiksa коментує:

    каширный супчик?

  4. Уріель Штерн / Uriel Shtern коментує:

    а як же!

  5. Exotic Maracuja коментує:

    Як раз гарбуз є, напевно зараз цим і займуся, коли бачила щось на подобі суп з гарбуза, але туди ще вливали кокосове молоко. Для цієї справи купила кокосове молочко та міксер)) буду зараз свій шедевр робити)

  6. Olha Knysh коментує:

    Найбільше сподобалося, як Ви спробували і сунули черпак назад в каструлю. Може все-таки ложкою, і відкласти її убік?

  7. Marina Karnauh коментує:

    Я завжди так роблю пробую і тому потім ложку в суп

  8. ggatakki коментує:

    +Olha Knysh ЛЮБИТЕ ТИХ, ХТО ВАС ЛЮБИТЬ…ЛЮ-ДІ…

  9. Svetlana Ziskin коментує:

    я додаю в цей суп гарбузове насіння підсушені на сковороді.

  10. Надія Дєдова коментує:

    ви про спеції нічого не сказали, які туди підійдуть,саме в цей суп без вершків.. я ніколи не готувала і мені просто цікаво..в інших рецептах куркума, імбир,карі.. або тут краще без них?

  11. Тіна Метельська коментує:

    Дякую, чудовий супчик!

  12. Lariya Dany коментує:

    Гарбуз шо треба!

  13. Tanya L коментує:

    А чому Ви пробу знімаєте з ополоники відразу? А гігієна?

  14. Яніна Ракитянська коментує:

    Я готувала за Вашим рецептом цей супец. Вкуснотищщщщщщщщщщща ммммммммммммммм ням-ням!!!!!!!!!!!!!! СПАСИБІ.

  15. Бодя Бод коментує:

    Обов’язково приготую. Дякую :)

  16. Уріель Штерн / Uriel Shtern коментує:

    У студії я готую для себе. мої мікроби мене не вб’ють ?

  17. Oleg v Elst коментує:

    +Уріель Штерн / Uriel Shtern клас! ещетя додав ще половинку фенхелю. Спасибі, будьте здорові.

  18. Oleg Fiksa коментує:

    каширный супчик?

  19. Уріель Штерн / Uriel Shtern коментує:

    а як же!

  20. Exotic Maracuja коментує:

    Як раз гарбуз є, напевно зараз цим і займуся, коли бачила щось на подобі суп з гарбуза, але туди ще вливали кокосове молоко. Для цієї справи купила кокосове молочко та міксер)) буду зараз свій шедевр робити)

  21. Olha Knysh коментує:

    Найбільше сподобалося, як Ви спробували і сунули черпак назад в каструлю. Може все-таки ложкою, і відкласти її убік?

  22. Marina Karnauh коментує:

    Я завжди так роблю пробую і тому потім ложку в суп

  23. ggatakki коментує:

    +Olha Knysh ЛЮБИТЕ ТИХ, ХТО ВАС ЛЮБИТЬ…ЛЮ-ДІ…

  24. Svetlana Ziskin коментує:

    я додаю в цей суп гарбузове насіння підсушені на сковороді.

  25. Надія Дєдова коментує:

    ви про спеції нічого не сказали, які туди підійдуть,саме в цей суп без вершків.. я ніколи не готувала і мені просто цікаво..в інших рецептах куркума, імбир,карі.. або тут краще без них?

  26. Тіна Метельська коментує:

    Дякую, чудовий супчик!

  27. Lariya Dany коментує:

    Гарбуз шо треба!

  28. Tanya L коментує:

    А чому Ви пробу знімаєте з ополоники відразу? А гігієна?

  29. Яніна Ракитянська коментує:

    Я готувала за Вашим рецептом цей супец. Вкуснотищщщщщщщщщщща ммммммммммммммм ням-ням!!!!!!!!!!!!!! СПАСИБІ.

  30. Бодя Бод коментує:

    Обов’язково приготую. Дякую :)

  31. Уріель Штерн / Uriel Shtern коментує:

    У студії я готую для себе. мої мікроби мене не вб’ють ?

  32. Oleg v Elst коментує:

    +Уріель Штерн / Uriel Shtern клас! ещетя додав ще половинку фенхелю. Спасибі, будьте здорові.

  33. Oleg Fiksa коментує:

    каширный супчик?

  34. Уріель Штерн / Uriel Shtern коментує:

    а як же!

  35. Exotic Maracuja коментує:

    Як раз гарбуз є, напевно зараз цим і займуся, коли бачила щось на подобі суп з гарбуза, але туди ще вливали кокосове молоко. Для цієї справи купила кокосове молочко та міксер)) буду зараз свій шедевр робити)

  36. Olha Knysh коментує:

    Найбільше сподобалося, як Ви спробували і сунули черпак назад в каструлю. Може все-таки ложкою, і відкласти її убік?

  37. Marina Karnauh коментує:

    Я завжди так роблю пробую і тому потім ложку в суп

  38. ggatakki коментує:

    +Olha Knysh ЛЮБИТЕ ТИХ, ХТО ВАС ЛЮБИТЬ…ЛЮ-ДІ…

  39. Svetlana Ziskin коментує:

    я додаю в цей суп гарбузове насіння підсушені на сковороді.

  40. Надія Дєдова коментує:

    ви про спеції нічого не сказали, які туди підійдуть,саме в цей суп без вершків.. я ніколи не готувала і мені просто цікаво..в інших рецептах куркума, імбир,карі.. або тут краще без них?

  41. Тіна Метельська коментує:

    Дякую, чудовий супчик!

  42. Lariya Dany коментує:

    Гарбуз шо треба!

  43. Tanya L коментує:

    А чому Ви пробу знімаєте з ополоники відразу? А гігієна?

  44. Яніна Ракитянська коментує:

    Я готувала за Вашим рецептом цей супец. Вкуснотищщщщщщщщщщща ммммммммммммммм ням-ням!!!!!!!!!!!!!! СПАСИБІ.

  45. Бодя Бод коментує:

    Обов’язково приготую. Дякую :)

  46. Уріель Штерн / Uriel Shtern коментує:

    У студії я готую для себе. мої мікроби мене не вб’ють ?

  47. Oleg v Elst коментує:

    +Уріель Штерн / Uriel Shtern клас! ещетя додав ще половинку фенхелю. Спасибі, будьте здорові.

  48. Oleg Fiksa коментує:

    каширный супчик?

  49. Уріель Штерн / Uriel Shtern коментує:

    а як же!

  50. Exotic Maracuja коментує:

    Як раз гарбуз є, напевно зараз цим і займуся, коли бачила щось на подобі суп з гарбуза, але туди ще вливали кокосове молоко. Для цієї справи купила кокосове молочко та міксер)) буду зараз свій шедевр робити)

  51. Olha Knysh коментує:

    Найбільше сподобалося, як Ви спробували і сунули черпак назад в каструлю. Може все-таки ложкою, і відкласти її убік?

  52. Marina Karnauh коментує:

    Я завжди так роблю пробую і тому потім ложку в суп

  53. ggatakki коментує:

    +Olha Knysh ЛЮБИТЕ ТИХ, ХТО ВАС ЛЮБИТЬ…ЛЮ-ДІ…

  54. Svetlana Ziskin коментує:

    я додаю в цей суп гарбузове насіння підсушені на сковороді.

  55. Надія Дєдова коментує:

    ви про спеції нічого не сказали, які туди підійдуть,саме в цей суп без вершків.. я ніколи не готувала і мені просто цікаво..в інших рецептах куркума, імбир,карі.. або тут краще без них?

  56. Тіна Метельська коментує:

    Дякую, чудовий супчик!

  57. Lariya Dany коментує:

    Гарбуз шо треба!

  58. Tanya L коментує:

    А чому Ви пробу знімаєте з ополоники відразу? А гігієна?

  59. Яніна Ракитянська коментує:

    Я готувала за Вашим рецептом цей супец. Вкуснотищщщщщщщщщщща ммммммммммммммм ням-ням!!!!!!!!!!!!!! СПАСИБІ.

  60. Бодя Бод коментує:

    Обов’язково приготую. Дякую :)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *