ЧУДО-ТІСТО на кефірі БЕЗ ЯЄЦЬ. Готуємо разом з YuLianka1981

автор: YuLianka1981 •
1 090 608 переглядів
Спасибі за ваші перегляди! Ваші “пальчики вгору” під моїми відеороликами надихають мене до створення нових сюжетів! Підписатися на мій канал:…
Відповідей: 39
  1. myroslava kozitska коментує:

    Велике спасибі за рецепт. Вчора випадково побачила цей рецепт, а сьогодні приготувала коржі, щось на подобу хачапурі))) Дуууже сподобалося тісто)))

  2. YuLianka1981 коментує:

    +myroslava kozitska відмінно, я дуже рада!

  3. Olga Jakovleva коментує:

    +YuLianka1981

  4. Елміра Касимова коментує:

    Соди багато,краще додати менше і кефір,до замішування тіста я з цього тесту приготувала самси ,дуже смачно.

  5. Ірина Трофімова коментує:

    борошно перед замісом потрібно просіяти

  6. Veronika Barkanova коментує:

    Спробувала. Мені не сподобалося. Дуже сильно відчувається сода і на смак не такі як дріжджові.

  7. Shota Svanadze коментує:

    +Veronika Barkanov соду потрібно замішувати з борошном в кінці замісу

  8. Kataleya. M. коментує:

    +YuLianka1981 Велике спасибі за рецепт.
    Не перший раз роблю з цього тесту піцу.
    Виходить дуууже смачна.

  9. Патя Умерова коментує:

    Блін, токой гемор, легше до кефіру додати соду там воно швидше розчинитися і піде процес.

  10. Ірина Трофімова коментує:

    +Патя Умерова ось саме

  11. Linda Bobik коментує:

    А можна випекти хліб з цього тесту?

  12. Снежанна Ткаченко коментує:

    Юленько, від душі дякую вам за ЧУДОВИЙ рецепт! Напекла і нажарила пирогів і пиріжків, всі шалено смачне і з солодкою начинкою і з солененькой і з м’ясною. Радує так що рецепт без яєць! Спасибі Вам окреме від мого чоловіка і діток.

  13. Sofia Alexandrowitsch коментує:

    А тісто можна зберігати в холодильнику або заморожувати?

  14. Linda Bobik коментує:

    а можна з житнього або хоча б з цільнозерновий?

  15. Олпл Ралплалащ коментує:

    перший раз бачу таке тісто, як можна на готове тісто додавати соду!!! соду треба додавати в кефір, щоб не чуствовалась сода,де ви викопали цей рецепт чуж!!!

  16. Linda Bobik коментує:

    Я зробила тісто з цільнозерновий борошна. Відміряла 1 ч. л. з легонькой гіркою соди і 1 ч. л. цукру. Розкачувала тісто, посипала содою, злегка втираючи його в тісто і 1ст.л. укропного насіння( на весь обсяг тесту ). Дала йому відпочити 30 хв. в теплі ,поставила в духовку на круглому деко і….. спекла ХЛІБ. Вийшов повітряний і дуже смачний. У слід. раз візьму цельнозерн. навпіл з житнього і 1/2 ч. л. цукру, а то солодкувато для хліба. Як булочка. Спасибі за рецепт.

  17. Ольга Тарудько коментує:

    Спасибі за рецепт! Пиріжки з м’ясом вийшли дивовижні! Дякую!!!

  18. Любов Курбатова коментує:

    рецепт дуже хороший і
    тісто дуже смачне.дуже подобається.

  19. viktorya Guclu коментує:

    Але все одно велике спасибі за рецепт

  20. 777Iana коментує:

    Тісто супер,якщо все правильно зробити,соди не відчувається.З більш рідким тістом роблю оладки.З густим – хачапурі з сиром,пиріжки.А коли вдома немає хліба,то й корж…чоловік дуже любить.

  21. Тамара Алієва коментує:

    че за тупізм з содою… соду додають кефір кефір її гасить…. тупий метод…. і ваще нафіга розтягувати приготування тіста на 8 хвилин

  22. YuLianka1981 коментує:

    +Тамара Алієва а ось мудрувати перш, ніж спробувати спосіб – не треба:) оцініть різницю і все зрозумієте

  23. Z B коментує:

    дякую вам дуже смакота як

  24. Alika Axiuta коментує:

    Велике спасибі за Ваш рецепт! Чудове тісто! Сьогодні спробувала,зробила 1/2 порції. І посмажила і спекла для проби.Ще раз СПАСИБІ!

  25. Олексій Полодецкий коментує:

    Відмінний рецепт, спасибі вам велике!

  26. Ложка tv коментує:

    Гарне тісто!

  27. Анна Бомбир коментує:

    Велике спасибі за чудовий рецепт!)

  28. Dex Boy коментує:

    Відмінно! у мене з першого разу вийшло! :) лаку лаку!!! :)

  29. viktorya Guclu коментує:

    Соди поклала як годиться,але смак соди у роті…..не дуже приємно.під час смаження масло сильно вбирається в тісто….хоча саме по собі тісто дуже смачне.

  30. silvija janero коментує:

    Дякую!!!

  31. Олеся Церковна коментує:

    Дякую за рецепт) У мене вийшов чудовий пиріг з яйцем і зеленою цибулею) потягла собі рецепт) прекрасна альтернатива дріжджового тесту!

  32. Анатолій Уваров коментує:

    Спасибі

  33. Вікторія Аврамец коментує:

    Диво тісто це супер,,,,,,!!!!??

  34. Togjan Jubanazarova коментує:

    Хрустите не від смаженої скоринки, а від соди. Аха 1 ч/л. Там більше, ніж треба. А чи не легше на дріжджах і смачніше. Загалом я в шоці

  35. Linda Bobik коментує:

    +Togjan Jubanazarova Краще будь в шоці від термофільних дріжджів ( почитай про них в інеті).

  36. Ольга Петренко коментує:

    СУПЕР,ДЯКУЮ!

  37. Надія Шкварук коментує:

    [COMMENT][NAME]M Belaja[/NAME]
    Невже не можна edit video … вилка перед очима крутиться 9 хвилин!

  38. MIHAIL SMIRNOV коментує:

    Величезне спасибі за рецепт.

  39. Taimur Knife коментує:

    Хліб можна пекти з нього?

  40. myroslava kozitska коментує:

    Велике спасибі за рецепт. Вчора випадково побачила цей рецепт, а сьогодні приготувала коржі, щось на подобу хачапурі))) Дуууже сподобалося тісто)))

  41. YuLianka1981 коментує:

    +myroslava kozitska відмінно, я дуже рада!

  42. Olga Jakovleva коментує:

    +YuLianka1981

  43. Елміра Касимова коментує:

    Соди багато,краще додати менше і кефір,до замішування тіста я з цього тесту приготувала самси ,дуже смачно.

  44. Veronika Barkanova коментує:

    Спробувала. Мені не сподобалося. Дуже сильно відчувається сода і на смак не такі як дріжджові.

  45. Shota Svanadze коментує:

    +Veronika Barkanov соду потрібно замішувати з борошном в кінці замісу

  46. Kataleya. M. коментує:

    +YuLianka1981 Велике спасибі за рецепт.
    Не перший раз роблю з цього тесту піцу.
    Виходить дуууже смачна.

  47. Ірина Трофімова коментує:

    борошно перед замісом потрібно просіяти

  48. Патя Умерова коментує:

    Блін, токой гемор, легше до кефіру додати соду там воно швидше розчинитися і піде процес.

  49. Ірина Трофімова коментує:

    +Патя Умерова ось саме

  50. Linda Bobik коментує:

    А можна випекти хліб з цього тесту?

  51. Снежанна Ткаченко коментує:

    Юленько, від душі дякую вам за ЧУДОВИЙ рецепт! Напекла і нажарила пирогів і пиріжків, всі шалено смачне і з солодкою начинкою і з солененькой і з м’ясною. Радує так що рецепт без яєць! Спасибі Вам окреме від мого чоловіка і діток.

  52. Sofia Alexandrowitsch коментує:

    А тісто можна зберігати в холодильнику або заморожувати?

  53. Linda Bobik коментує:

    а можна з житнього або хоча б з цільнозерновий?

  54. Олпл Ралплалащ коментує:

    перший раз бачу таке тісто, як можна на готове тісто додавати соду!!! соду треба додавати в кефір, щоб не чуствовалась сода,де ви викопали цей рецепт чуж!!!

  55. Linda Bobik коментує:

    Я зробила тісто з цільнозерновий борошна. Відміряла 1 ч. л. з легонькой гіркою соди і 1 ч. л. цукру. Розкачувала тісто, посипала содою, злегка втираючи його в тісто і 1ст.л. укропного насіння( на весь обсяг тесту ). Дала йому відпочити 30 хв. в теплі ,поставила в духовку на круглому деко і….. спекла ХЛІБ. Вийшов повітряний і дуже смачний. У слід. раз візьму цельнозерн. навпіл з житнього і 1/2 ч. л. цукру, а то солодкувато для хліба. Як булочка. Спасибі за рецепт.

  56. Ольга Тарудько коментує:

    Спасибі за рецепт! Пиріжки з м’ясом вийшли дивовижні! Дякую!!!

  57. Любов Курбатова коментує:

    рецепт дуже хороший і
    тісто дуже смачне.дуже подобається.

  58. Ложка tv коментує:

    Гарне тісто!

  59. Анна Бомбир коментує:

    Велике спасибі за чудовий рецепт!)

  60. viktorya Guclu коментує:

    Але все одно велике спасибі за рецепт

  61. 777Iana коментує:

    Тісто супер,якщо все правильно зробити,соди не відчувається.З більш рідким тістом роблю оладки.З густим – хачапурі з сиром,пиріжки.А коли вдома немає хліба,то й корж…чоловік дуже любить.

  62. Тамара Алієва коментує:

    че за тупізм з содою… соду додають кефір кефір її гасить…. тупий метод…. і ваще нафіга розтягувати приготування тіста на 8 хвилин

  63. YuLianka1981 коментує:

    +Тамара Алієва а ось мудрувати перш, ніж спробувати спосіб – не треба:) оцініть різницю і все зрозумієте

  64. Z B коментує:

    дякую вам дуже смакота як

  65. Alika Axiuta коментує:

    Велике спасибі за Ваш рецепт! Чудове тісто! Сьогодні спробувала,зробила 1/2 порції. І посмажила і спекла для проби.Ще раз СПАСИБІ!

  66. Олексій Полодецкий коментує:

    Відмінний рецепт, спасибі вам велике!

  67. Dex Boy коментує:

    Відмінно! у мене з першого разу вийшло! :) лаку лаку!!! :)

  68. viktorya Guclu коментує:

    Соди поклала як годиться,але смак соди у роті…..не дуже приємно.під час смаження масло сильно вбирається в тісто….хоча саме по собі тісто дуже смачне.

  69. silvija janero коментує:

    Дякую!!!

  70. Олеся Церковна коментує:

    Дякую за рецепт) У мене вийшов чудовий пиріг з яйцем і зеленою цибулею) потягла собі рецепт) прекрасна альтернатива дріжджового тесту!

  71. Анатолій Уваров коментує:

    Спасибі

  72. Вікторія Аврамец коментує:

    Диво тісто це супер,,,,,,!!!!??

  73. Togjan Jubanazarova коментує:

    Хрустите не від смаженої скоринки, а від соди. Аха 1 ч/л. Там більше, ніж треба. А чи не легше на дріжджах і смачніше. Загалом я в шоці

  74. Linda Bobik коментує:

    +Togjan Jubanazarova Краще будь в шоці від термофільних дріжджів ( почитай про них в інеті).

  75. Ольга Петренко коментує:

    СУПЕР,ДЯКУЮ!

  76. Надія Шкварук коментує:

    [COMMENT][NAME]M Belaja[/NAME]
    Невже не можна edit video … вилка перед очима крутиться 9 хвилин!

  77. MIHAIL SMIRNOV коментує:

    Величезне спасибі за рецепт.

  78. Taimur Knife коментує:

    Хліб можна пекти з нього?

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *